Tälle sivulle toivomme vinkkejä vessatouhuihin, vaippoihin, yöpissaamiseen ja ym. tähän liittyviin tilanteisiin.

Sisällysluettelo

Pikku vahingot
Vaipat
Yöpissaaminen

Aiheesta (tai vierestä) muualla tässä wikissä
Muut tekstiilit: vuodesuojat
Vatsan toiminta


Pikku vahingotMyyjä
Tuote
Kuvaus
Kokemuksia
Pedihealth
Inkontinenssihousut
Lasten inkontinenssihousut ovat imukykyisellä lisäkkeellä varustetut, tavallisilta alushousuilta näyttävät, monikäyttöiset ja pestävät erikoishousut.

Upurapuoti
Upura harkkahousut
Upura harkkaboxerit ovat kuin ihan oikeat pikkuhousut. Päällä on trikoota tai joustofroteeta ja ihoa vasten märälle tuntuvaa materiaalia. Imut on ommeltu kankaiden väliin. Nämä housut eivät siis ole vaippa, vaan ne on tarkoitettu nappaamaan touhukkaan pottaharjoittelijan pienet vahingot kun ei aivan ennätä vessaan.
Meillä lapsi pissaa edelleen yöllä sänkyyn, 11v. Ei suostunut enää 7v ottamaan yövaippaa. Ratkaisuksi meillä tuli kestovaippavalmistajalta tilatut bokserin näköiset vaipat. Niitä käytetään edelleen. Ne on meillä nimeltään yöhousut ja lapsi pistää ne mukisematta joka ilta jalkaan. Meillä on niitä useammat ja pesen niitä sitten 60 asteessa parin yön välein. Pyysin tilatessa lisäimuja, joten pitää kyllä yöpissat meillä sisällään.

alkuun.gif

Vaipat


Nämä vinkit puuttuvat vielä kokonaan. Voit auttaa JaatisWikiä lisäämällä vinkkejä tähän - tai muiden tämän sivun otsikoiden alle.alkuun.gif

Yöpissaaminen


  • Ratkaisu yöpissaamiseen oli löytynyt Upura harkkahousuista, katso kappale Pikku vahingot

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa JaatisWikiä lisäämällä vinkkejä tähän - tai muiden tämän sivun otsikoiden alle.
alkuun.gifTule mukaan rakentamaan näitä sivuja! Lisää omat vinkkisi ja kokemuksenne, niistä voi olla muille vammaisperheille paljon iloa ja hyötyä. Jos Sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla yhteydessä Jaatiseen